GDPR

Pomůžeme Vám s přípravou dokumentů nezbytných pro zpracování osobních údajů Vašich zákazníků a nastavení podmínek jejich zabezpečení v souladu s GDPR.

V posledních letech je GDPR velmi skloňované téma. Nezáleží na tom, zda máte fungující společnost, zakládáte startup, provozujete e-shop nebo řešíte e-mailing svých klientů jako reklamní agentura. Pokud se dostanete do kontaktu s osobními údaji svých zákazníků nebo kolegů či zaměstnanců, neobejdete se alespoň bez základní úpravy zpracování osobních údajů a nastavení podmínek jejich zabezpečení v souladu s tímto evropským nařízením.

Rádi Vám pomůžeme s přípravou následujících dokumentů:

  • prohlášení o ochraně osobních údajů (privacy policy)
  • texty pro udělení souhlasů se zpracováním osobních údajů
  • smlouvy o zpracování osobních údajů

Nenašli jste, co potřebujete? Uvedený výčet představuje nejčastější úkony, které pro naše klienty děláme, ale umíme toho samozřejmě mnohem víc. Napište nám nebo zavolejte, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde probereme Váš případ a vymyslíme optimální návrh řešení.

Doporučené články

DEJTE SI POZOR NA DOUBLE OPT-IN U OBCHODNÍCH SDĚLENÍ (NEWSLETTERŮ)

Ze zákona musíte mít prokazatelně a aktivně udělený souhlas s rozesíláním obchodních sdělení (tzv. newsletterů či akčních nabídek a letáků). Chráníte tak především sebe v případech kontroly, ale také ostatní, aby nedostávali obchodní sdělení, která si nev... Více

DEJTE SI POZOR, KOMU A JAK ZADÁTE E-MAILING NEWSLETTERU – NESETE ZA TO PLNOU ODPOVĚDNOST

Na emailing neboli rozesílání obchodních sdělení (akčních letáků, newsletterů) je kladena celá řada požadavků, za které jsou tradičně ze strany Úřadu pro ochranu osobních údajů (dále jako „ÚOOÚ“) ukládány společnostem pokuty. ÚOOÚ na tuto praxi dl... Více

©2020

Design by RVLT