GDPR

Pomůžeme Vám s přípravou dokumentů nezbytných pro zpracování osobních údajů Vašich zákazníků a nastavení podmínek jejich zabezpečení v souladu s GDPR.

V posledních letech je GDPR velmi skloňované téma. Nezáleží na tom, zda máte fungující společnost, zakládáte startup, provozujete e-shop nebo řešíte e-mailing svých klientů jako reklamní agentura. Pokud se dostanete do kontaktu s osobními údaji svých zákazníků nebo kolegů či zaměstnanců, neobejdete se alespoň bez základní úpravy zpracování osobních údajů a nastavení podmínek jejich zabezpečení v souladu s tímto evropským nařízením.

Rádi Vám pomůžeme s přípravou následujících dokumentů:

  • prohlášení o ochraně osobních údajů (privacy policy)
  • texty pro udělení souhlasů se zpracováním osobních údajů
  • smlouvy o zpracování osobních údajů

Nenašli jste, co potřebujete? Uvedený výčet představuje nejčastější úkony, které pro naše klienty děláme, ale umíme toho samozřejmě mnohem víc. Napište nám nebo zavolejte, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde probereme Váš případ a vymyslíme optimální návrh řešení.

Doporučené články

NOVELA ZÁKONA O ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍCH OMEZÍ MOŽNOSTI VYUŽÍVÁNÍ TELEMARKETINGU

Je některou z Vašich obchodních praktik i telemarketing, tedy přímé oslovování potenciálních zákazníků prostřednictvím telefonu s nabídkou Vašich výrobků nebo služeb Pokud jste… Více

PŘEMÝŠLELI JSTE O INSTALACI FALEŠNÝCH KAMER NA PRACOVIŠTI? MŮŽE SI NA VÁS DOŠLÁPNOUT INSPEKTORÁT PRÁCE!

Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) ve své nedávné tiskové zprávě informoval, že instalace atrapy kamerového systému na pracovišti sice není porušením obecného nařízení o… Více

    Potřebujete právní služby? Napište nám

    Odesláním tohoto formuláře udělujete souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů.

    Tento formulář je chráněn reCAPTCHA a Google Zásady ochrany osobních údajů a platí smluvní podmínky.

    Tento projekt Kreativní vouchery Daniel Macek je spolufinancován Evropskou unií z fondu Next Generation EU.
    Kreativní vouchery | Kreativní voucher Mgr.Daniel Macek, advokát, Registrační číslo: 380000268 | Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií z fondu Next Generation EU.
    Účel projektu: Vytvoření redesignu webu a komplexní PPC analýzy. Realizace projektu: 1.1. 2023 až 30.9.2023

    ©2020

    Design by RVLT